top of page
Nathalie Koenekoop

Veiligheid Eerst: Schrijf u in voor onze Hoogwerker Cursus!

Bij Safety Rent staat veiligheid altijd voorop. Daarom bieden wij samen met Safety Lift een uitgebreide hoogwerker cursus aan, ontworpen om ervoor te zorgen dat u veilig en efficiënt kunt werken met onze hoogwerkers. Deze cursus is geschikt voor zowel beginners als ervaren gebruikers die hun kennis willen opfrissen.


Waarom een hoogwerker cursus volgen bij Safety Rent?

Onze hoogwerker cursus is niet zomaar een standaard training. We hebben hem ontworpen om volledig aan te sluiten bij de praktijkbehoeften van uw team. Afhankelijk van de soorten hoogwerkers die uw personeel het meest gebruikt, kunnen wij praktijklessen aanbieden met verschillende typen hoogwerkers uit ons eigen verhuuraanbod. Bovendien werken wij samen met Safety Lift, de importeur van onze hoogwerkers, om u de meest up-to-date en deskundige training te kunnen bieden.


Wat kunt u verwachten?


  • Theorie en praktijk

De cursus bestaat uit zowel theoretische als praktische onderdelen. Tijdens het theoretische deel leert u de basisprincipes van hoogwerkerveiligheid en de regelgeving die van toepassing is. Dit omvat alles van de juiste manier om een hoogwerker te bedienen tot de veiligheidsmaatregelen die genomen moeten worden om ongelukken te voorkomen.

In het praktische gedeelte krijgt u de kans om te oefenen met diverse hoogwerkers onder begeleiding van onze ervaren instructeurs. Dit hands-on gedeelte is cruciaal, omdat het u de mogelijkheid biedt om de geleerde theorie direct toe te passen en vertrouwd te raken met de machines.


  • Certificering

Na voltooiing van de cursus ontvangt u een certificaat en een hoogwerkerspasje, waarmee u aantoont dat u bekwaam bent in het bedienen van hoogwerkers. Dit certificaat is niet alleen een waardevol toevoeging aan uw professionele vaardigheden, maar ook een must-have voor veel werkgevers die veiligheid op de werkplek hoog in het vaandel hebben staan.


  • Locatie en inschrijving

Wij geven de cursus "Veilig werken op een hoogwerker" op onze locatie in Nieuw-Vennep. Hier beschikken wij over een breed scala aan hoogwerkers uit ons verhuuraanbod, zodat u met verschillende typen machines kunt oefenen. Om de kwaliteit van de training te waarborgen, garanderen wij de cursus bij deelname van minimaal 5 deelnemers. Bij minder deelnemers maken wij een wachtlijst aan.

 


Voorbereid de herfst in

Begin na de zomer veilig en efficiënt aan uw najaarsprojecten. Of het nu gaat om boomonderhoud, dakreparaties, of andere werkzaamheden op hoogte, met onze hoogwerker cursus zorgt u ervoor dat u en uw team goed voorbereid en veilig aan de slag kunnen. Schrijf u vandaag nog in en zet de eerste stap naar veilig werken op hoogte!



Comments


Home  

Nieuws  

Nieuwsbericht

bottom of page